Túra együtt! - legközelebb 2024. március 23. és április 27.

Közel másfél évtizede indultunk először együtt túrázni és azóta is rendszeresen töltünk egy-egy vidám napot a természetben mindazokkal, akik szívesen mozdulnak és töltődnek a természetben.  Ilyenkor körbejárunk egy gyönyörű útvonalat a Pilis, Börzsöny, a Cserhát vagy a Bakony dombjai között. Az útvonalak átlagos fizikai erőnléttel végigjárhatók, strapabíró gyerekek és tisztelt korúak, sőt, jól nevelt, mozgékony kutyák is voltak már túratársaink. Az élmény örök, a szervezésért nem kell fizetni, az útvonal kiindulási pontjáig telekocsi rendszerben utazunk. A résztvevők összetétele mindig más, sokan visszajárnak, ki mikor ér rá, rendszeresen érkeznek újak és valahogy mindig remek hangulat alakul, csordultig telik szívünk-lelkünk örömmel, energiával, és mosolygós arccal. Jóleső fáradtsággal érkezünk haza délután, este felé, attól függően, hogy a gyakran bekövetkező alternatív levezető lángosozásba, fagyizásba mennyire feledkezünk bele...

Néhány korábbi túránk hangulatáról - ízelítőül - csodás fényképeket találsz itt (az albumokra kattintva).  Ha kedvet kaptál és szeretnél értesülni a további részletekről, ITT jelentkezhetsz.

CSODAKURZUS - ha szeretnél igazán szívből, félelmek nélkül élni!

Te is legyél tagja az ősszel ismét induló 1 éves csoportnak! A napi gyakorlatok végzésével áthangolod a gondolataidat, fejleszted az önismeretedet, szorongásod elhalványodik és mindennapossá teszed életedben a bizalom érzését. Működésed alapjává az elfogadás, megbocsátás és ítélkezésmentesség válik. Rövid időn belül feloldódik a benned lévő feszültség és képessé válsz aggodalmak, bűntudat, harag nélkül, felszabadultan és szívből élni.

IGEN! Szeretném, ha könnyebbé válna az életem.

Készülj fel életed megváltó programjára és csatlakozz te is az egyéves Csodacsoporthoz! Havonta 1 nap teljes kikapcsolódás, feltöltődés, bensőségesség, legtisztább önmagad megtapasztalása. A találkozók a szórakoztató tanulásról, beszélgetésekről, egymást támogató, hasonló gondolkodású, remek emberek társaságáról, közösségi élményről szólnak és megtartó erővel bírnak A Csodák Tanítása (A Course in Miracles) mentén. Olvass tovább és tudd meg a részleteket ITT.

“Egy belső utat jelent. Elindulni befelé Önmagamba....megismerni engem....csodás ez az út....nagy szüksége van rá mindenkinek....pláne ezekben az időkben. Sokkal nyugodtabb lettem.."bölcsebb" ha lehet ezt mondani. Sokkal tudatosabban élem már az életem. Mindenki számára egy kiváló Önismereti út....” - P. Krisztina