Álomsúly könnyedén - Soha többé fogyókúra! - 2019. október 8-tól

Szeretnéd végre igazán jól érezni magad a bőrödben? Szeretnéd a tükörben büszkén megcsodálni karcsúsodó testedet? El tudod képzelni, milyen örömteli érzés újra lazán begombolni a kedvenc ruhadarabjaidat, természetes könnyedséggel sétálni a vízparton egy szál fürdőruhában vagy szégyenkezés nélkül levetkőzni mások előtt? Szeretnéd éhezés és szenvedés nélkül, végérvényesen elérni és megtartani a kívánt formádat, leadni a fölös kilóidat?

Gyere és tarts velem, ha úgy érzed, eleged van már a mindenféle fogyókúrákból és szeretnéd már tartósan igazi formába hozni magad! Te is legyél tagja annak a vidám és bátor csapatnak, akikkel együtt elindulunk egy igazán örömteli, egészséges és boldog élethez vezető úton!

Ősszel ismét útnak indul a lenyűgöző eredményekhez és sikerekhez vezető, hat alkalomból álló találkozósorozat. A korábbi résztvevők számára nyilvánvalóvá vált - többek között - az is, hogy valójában nem is a súlycsökkenés a legfontosabb hozadéka a programnak., hanem a pozitív énkép, önmagunk elismerése és csodálata, az egészséges önbizalom, ami az elsődleges alapja minden vágyunk megvalósulásának.

Neked szól  ez a program, ha szeretnél egy könnyen elsajátítható, eredményes működésmód birtokába jutni, amellyel elérheted és fenntarthatod tested legjobb, fitt és fiatalos formáját egész életed során!

Neked szól ez a program, ha szeretnél egy könnyen elsajátítható, eredményes működésmód birtokába jutni, amellyel elérheted és fenntarthatod tested legjobb, fitt és fiatalos formáját egész életed során!

Az Álomsúly könnyedén öthetes találkozósorozat neked szól, ha szeretnél megszabadulni egy kisebb vagy nagyobb súlyfeleslegtől, mégpedig úgy, hogy többé nem kell tartanod attól, hogy később visszatér. Hogyan lehetséges mindez? - A gondolataid erejével, a lelki folyamataid áthangolásával, aminek következtében képessé válsz szívből szeretni és elfogadni a testedet, észrevenni a szépségét és örömmel megadni neki mindent, amire igazán szüksége van és vágyik.

Ha érdekel, hogyan történik mindez, kattints és olvasd tovább a részleteket itt!