Álomsúly könnyedén - Soha többé fogyókúra!

Szeretnéd végre igazán jól érezni magad a bőrödben? Szeretnéd a tükörben büszkén megcsodálni karcsúsodó testedet? El tudod képzelni, milyen örömteli érzés újra lazán begombolni a kedvenc ruhadarabjaidat, természetes könnyedséggel sétálni a vízparton egy szál fürdőruhában vagy szégyenkezés nélkül levetkőzni mások előtt? Szeretnéd éhezés és szenvedés nélkül, végérvényesen elérni és megtartani a kívánt formádat, leadni a fölös kilóidat?

Gyere és tarts velem, ha úgy érzed, eleged van már a fogyókúrákból és szeretnéd már tartósan igazi formába hozni magad! Te is legyél tagja annak a vidám és bátor csapatnak, akikkel együtt elindulunk egy igazán örömteli, egészséges és boldog élethez vezető úton!

Ez az öthetes találkozósorozat neked szól, ha belefáradtál a diétákba és meguntad, hogy az átmeneti sikereket újabb és újabb kudarcok kísérik. Ismered már a jojó effektus lényegét, tudod, hogy egy idő után többet árt, mint használ a testednek a leadott majd visszaszedett kilók egymásutánja.

Neked szól akkor is, ha szeretnél megszabadulni a csekély vagy igen jelentős súlyfeleslegtől, mégpedig úgy, hogy többé ne kelljen tartanod attól, hogy később visszatér.

Mikor kezdünk? - 2019. november 5. kedden, 18 órakor

A találkozók időpontjai a következők: 2019. november 5., 12., 19., 26., december 3. és 10.

Hogyan lehetséges fogyókúra nélkül álomsúlyt elérni?

Nos, a helyzet az, hogy a testünk egy csodálatos öngyógyuló rendszer és a vastagodó zsírpárnák valójában a pszichés terhelések kedvezőtlen hatásaitól igyekeznek megvédeni minket. Ha ezt a - megszokottól merőben eltérő, új - nézőpontot megérted és eszerint tekintesz önmagadra és a működésmódodra, akkor esélyed nyílik arra, hogy könnyen megtanulható szokásokkal a tested szinte magától elengedje a fölösleges súlyt. A gondolataid erejével, a lelki folyamataid áthangolásával képessé válsz szívből szeretni és elfogadni a testedet, észrevenni a ragyogó szépségét és örömmel megadni neki mindent, amire szüksége van és vágyik.

Neked szól ez a program, ha szeretnél egy könnyen elsajátítható, eredményes működésmód birtokába jutni, amellyel elérheted és fenntarthatod tested legjobb, fitt és fiatalos formáját egész életed során.

Mire számíthatsz a program során?

Az öthetes időszak alatt elsajátítod a módját annak, hogy miként lehet könnyen, éhezés nélkül, végleg leadni a túlsúlyodat. Hat alkalommal találkozunk és ez alatt az idő alatt - természetesen - nem feltétlenül szabadulsz meg minden egyes kilótól, amit le szeretnél adni. Elindítunk együtt egy folyamatot, melynek során kialakulnak az ideális testsúly elérését támogató hitrendszereid és megtanulod azokat az új szokásokat, melyek a tartós súlycsökkenéshez, jó közérzethez vezetnek. Fontos tudnod, hogy a látványos és gyors, ideiglenes fogyás helyett lassú, fokozatos súlycsökkenést és tartós eredményt érhetsz el. A találkozók során megismered a túlsúlyt teremtő gondolataidat, és azt is, hogy melyekre érdemes kicserélned őket ahhoz, hogy a fogyás elinduljon és a kívánt súlyod elérése után a karcsúságod megmaradjon.

Hol lesznek a találkozók?

Budapesten, a III. kerületben, a Flórián tér közelében találkozunk öt héten át, minden kedden 18-20.30-ig.

Mi történik a találkozókon?

Az Álomsúly könnyedén találkozósorozaton egyszerű és hatékony eszközök használatával indítjuk el a változást a testedben, hogy elengedje a fölösleges súlyt és fokozatosan elérd a számodra is vonzó, legjobb formádat. A képzelet és a gondolat teremtő erejét használjuk arra, hogy a vágyad megvalósuljon, a csoport energiája pedig felerősíti a változást, megszilárdítja a hitedet, fokozza a lelkesedésedet a cél elérése felé vezető úton.

 • Minden egyes találkozón alkalmad nyílik arra, hogy különböző kérdések mentén végiggondold a mintáidat és szokásaidat, megismerd a tested működésének hátterében álló lelki okokat, gyakorold a tested szeretetteljes elfogadását támogató megerősítéseket.

 • Egy vidám, kedves, elfogadó és támogató közösség tagjaként megoszthatod a tapasztalataidat a többiekkel, meghallgatjuk egymás élményeit, ami rendkívül motiváló és lelkesítő hatással bír a folyamat során.

 • Vizualizációs gyakorlatok, vezetett meditációk során átalakul a testedhez fűződő viszonyod, kedvező irányban változik az énképed és erősödik az önbizalmad.

 • Megtanulod, hogyan élhetsz karcsú, formás testben úgy, hogy közben ellátod a tested mindazokkal a finom és tápláló ételekkel, amiket megkíván és amire szüksége van.

 • A találkozókon és a köztes napokon egyszerű gyakorlatok rendszeres végzésére foglak kérni, annak érdekében, hogy a testedet rá tudd venni a tartós változásra. Megtapasztalod, hogy a fogyás elsősorban a gondolati szokásaidon és hitrendszereden múlik és ha ezeket megfelelően megváltoztatod, a tested erőfeszítés nélkül, “magától” átalakul.

Mikor érdemes velünk tartanod?

 • Ha egyszerűen csak fogyni szeretnél egy megbízható módszer segítségével

 • Ha eleged van már a sokat ígérő, hosszú távon eredménytelen diétákból

 • Ha nem vagy kibékülve a testeddel abban formában, ahogy most van

 • Ha szorongással tölt el a közelgő nyár, mert nem szívesen mutatkozol fürdőruhában

 • Ha szeretnéd mielőbb formába hozni magad, sikert elérni és tartósan megőrizni az alakodat

 • Ha a túlsúlyodat okolod azért, hogy nem élsz boldog párkapcsolatban

 • Ha fontos számodra vagy vissza akarod nyerni az egészségedet, meg akarod előzni a betegségeket

 • Ha szeretnél te is könnyedén és szabadon mozogni

 • Ha formásabb és vonzóbb alakot szeretnél magadnak

 • Ha szívesen teszel azért, hogy kihozd magadból a legjobbat

 • Ha nyitott vagy új nézőpontokra és mások által kipróbált, jól bevált megoldásokra

 • Ha hiszel a gondolat teremtő erejének törvényszerűségében és tudod, hogy a megoldás a fejedben van

 • Ha szívesen találkozol másokkal, ismersz meg új embereket, nyitott vagy friss, érdekes tapasztalatokra

 Mennyi a részvétel díja?

A 6 alkalmas találkozósorozat díja összesen: 24.000,- forint.

Mit kapok ezért cserébe?

 • Egy szép füzetet, amelyben jegyzetelhetek és naplót írhatok

 • Felismeréseket támogató kérdéseket, melyek segítenek a naplóírásban

 • Egy vezetett meditációt tartalmazó CD-t otthoni rendszeres hallgatásra (letölthető mp3 formátumban is)

 • Az átadásra kerülő módszer ötleteit és lelkesítő tapasztalatait, sikertörténeteit tartalmazó könyvet

 • A mindennapos használatra javasolt hatékony megerősítéseket

 • A foglalkozások hozzáértő vezetését, lebonyolítását inspiráló gyakorlatokkal, játékokkal, meditációkkal

 • A gyakorlatokhoz szükséges kellékeket és kellemes, barátságos helyszínt

 • Zárt facebook-csoportot a találkozók közötti kommunikáció és kapcsolattartás érdekében

- Igen! Ezen én is szeretnék részt venni!

A jelentkezésedet a részvételi díj átutalásával véglegesítheted. A fenti linkre kattintva kérlek, töltsd ki figyelmesen az űrlapot, majd a KÜLDÉS gombbal mentsd el. Jelentkezésed beérkezését követően e-mail-ben fogod megkapni az átutaláshoz szükséges adatokat. A részvételedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani az Álomsúly könnyedén kurzusra.

FIGYELEM! A csoportlétszám legfeljebb 12 fő, ezért is érdemes mielőbb jelentkezni. A kezdés előtti 10. napig jelentkezők 15 % koránkelő kedvezményt vehetnek igénybe.