Szivárványfény Alaptanfolyam

shutterstock_149566175.jpg

A Szivárványfény-tanfolyam utat nyit és felébreszt Önmagadra, megérzed azt a végtelen és határtalan Szeretetet, ami valójában mindig körülvesz és ott van a szívedben, s csak arra vár, hogy megnyílj rá.                    A Szivárványfény-kezelés - a tanfolyam részeként különösen erősen - olyan állapothoz vezet, amelyben újra megtanulsz teljes elfogadással és nyitott szívvel tekinteni önmagadra és másokra, feloldódnak a félelmek, a szorongás és minden ezekből fakadó fájdalom, nehézség, harag, ezáltal testedben felerősödnek az öngyógyító folyamatok és könnyűvé, motiválttá, energikussá válsz. 

2019. november 1-2. péntek-szombat 10.00 - 17.00 óra - JELENTKEZEM!

Kapcsolódj újra a a szíved mélyén rejlő végtelen Szeretethez a Szivárványfény-energia finom rezgésének segítségével. Amint egyensúlyba kerülsz legbenső lényegeddel, harmónia alakul ki önmagaddal és ezáltal a környezetedben élőkkel, s az általad látott világgal is. A tanfolyam elvégzésével csodálatos változások indulnak az életedben, a tanultakat beépítheted a munkádba (bármilyen feladatot is vállaltál), a mindennapjaidba, egyensúlyt teremthetsz önmagadban és harmonikusabbá teheted életed minden területét. Önállóan adhatsz Szivárványfény-kezelést szeretteid, ismerőseid vagy vendégeid körében és kiteljesítheted az eddig használt módszereidet.

Az alaptanfolyamon megismered és megtanulod a Szivárványfény-kezelés módszerét és menetét, az energetikai rendszer és a csakrák szerepét, harmonikus működésük jelentőségét. Rákapcsolódsz a Szivárványfény-csatornára, lépésről lépésre gyakorlod a kezelés folyamatát és Te magad is részesülsz benne. Képzeld el, miközben új látásmóddal és eszközzel gyarapítod a tudásodat, egész nap nyugtatod, kényezteted és gyógyul a tested-lelked, s csordultig töltődsz, mintha heteket töltenél a világ legjobb rekreációs wellness-központjában...


Haladó Szivárványfény-tanfolyam ("Tollas kezelés")

38162.jpg

A haladó technika egy mélyebb tudást ad abban, hogy miként tudjuk kioldani sejtszinten a testből azokat az alacsony érzelmi energiákat, melyek megakadályoznak a kiteljesedésben és fájdalmakat, betegségeket okozhatnak. A kezelés során múltoldást végzünk, majd puha tollak finom rezgésével áthangoljuk az egész testet. Megtanuljuk megnyitni az energetikai kapukat, amiken keresztül mély tisztulást tudunk elindítani és egy spirál technikával áthangoljuk a testet, hogy be tudja fogadni az új, magasabb rezgésű energiákat. Ezzel a technikával elengedheted a múltad energiáit, hogy felébredhess a képességeidre, a szeretet lágy érintése által.

 


Szivárványos gyakorlónapok

Ezentúl rendszeresen alkalmad nyílik a gyakorlásra vagy egy maratoni kezelésre,

  • ha már részt vettél Szivárvány-tanfolyamon és szeretnéd frissíteni, elmélyíteni és gyakorolni a kezelést,

  • vagy ha te már voltál Szivárvány-kezelésen, tudod, milyen gyönyörű élmény és szívesen megmerítkeznél ebben a finom energiában és fogadnád a kezelést, akár többször is a nap folyamán.

Teljes felüdülésben és megújulásban lehet részed, ha eljössz a szivárványos gyakorlónapra! Az egész napos vidám, meghitt légkörű foglalkozás keretében

14388962_1220805081310673_722868490_n.jpg
  • bármikor bevethető hatékony stresszoldó, önbizalomnövelő és rezgésszintemelő gyakorlatokat tanulunk,

  • lépésről lépésre végigvesszük és gyakoroljuk a kezelés folyamatát,

  • megbeszéljük a tanfolyam óta felmerült kérdéseidet,

  • lélekemelő vezetett meditációval erősítjük magunkat az egyensúlyhosszú távú megtartása érdekében és

  • rengeteg ölelésben, mosolyban és feltétel nélküli szeretetben fürdőzhetünk egymás társaságában.

Csodálatosan felemelő, megtisztító és feltöltő napban lesz részed és rengeteg erőenergiád szabadul fel a nap folyamán. Önbizalmad erősödik, szíved megnyílik önmagad és mások irányába és (újra) felébredsz arra, aki valójában vagy. Következő időpontok:

A programra a kiválasztott időpont sorára kattintva tudsz jelentkezni. Egyszerűen csak engedd meg magadnak!

A Szivárványfény felébreszti benned, hogy ki vagy valójában. Általa megtalálod igazi Önmagad.
— Bartha Erika