Önismereti és Életút-tanácsadás, szorongás-oldás, sorsalakító beszélgetések

Nagyjából mindenki tudja, hogy mit kell(ene) tenni az egészség megőrzése, a lelki egyensúly megtartása vagy visszaszerzése érdekében. Mindez azonban olyan nagy feladatnak tűnik, hogy - ha van is bennünk késztetés a változtatásra - legtöbbször félretoljuk a témát, mondván: "úgysincs időm semmire". Ráadásul, a különféle módszerek és lehetőségek tengerében eligazodni kezdetben szintén nem egyszerű, ezért sokszor inkább bele sem kezdünk. Ám legkésőbb akkor, amikor fejünk felett összecsapnak a hullámok, esetleg már itt-ott testi tünet(ek) is jelentkez(nek) vagy kapcsolataink kerülnek válságba, nem halogathatjuk tovább az önismereti munkát és szokásaink átalakítását, ha szeretnénk stabilan jól érezni magunkat a bőrünkben.  Lehetőleg megfelelő érzékkel, tapasztalattal és tudással rendelkező tanácsadót, szakembert keressünk, aki az alkatunknak, személyiségünknek és aktuális érzelmi állapotunknak megfelelően képes hatékony segítő kezet nyújtani és a világosság felé vezető uta(ka)t mutatni. Előfordul, hogy egyetlen találkozás olyan megvilágításba helyezi az aktuális élethelyzetünket, gondolatainkat, ami erőt ad az önálló továbbhaladáshoz. Máskor alaposabb megértésre és kitartó munkára van szükség ahhoz, hogy tartós változást érjünk el a személyiségfejlődésben.  Abban biztosak lehetünk, hogy a saját fejlődésünk érdekében megtett lépések, erőfeszítések és energiabefektetések általában busásan és hosszútávon is megtérülnek. Itt az alkalom megtenni az első lépést:  Jelentkezz telefonon vagy üzenetben itt! Időpontot egyeztetünk és elkísérlek az utadon addig, amíg szeretnéd.

 


Belső utazás Brandon Bays felszabadító módszerével

Míg a Szivárvány-kezelés szavak nélkül old, a Belső utazás során az ellazult elmét és a szavakat hívjuk segítségül ahhoz, hogy tudatosan feltárjunk olyan - fel nem dolgozott és a fizikai testben, sejtszinten megrekedt - fájdalmakat, sérelmeket, melyek kihatnak a mindennapjainkra, akadályozzák az érzelmi egyensúlyt, útjában áll a harmonikus kapcsolatainknak.
A Belső utazás is a szabadságról szól. Célja, hogy megszabadulva korlátainktól, a bennünket fogva tartó érzelmi problémáktól, hazatalálhassunk igazi önmagunkhoz, ahhoz a tiszta, hibátlan gyönyörű gyémánthoz, akik vagyunk.

A Brandon Bays által tanított módszer eredményeként ma már 4 földrészen sok ezer ember tesz rendszeresen belső utazást annak érdekében, hogy korlátaitól, érzelmi és testi problémáitól "megszabadulva" sokkal gazdagabb és szabadabb életet éljen. Belső utazás előtt a hasonló című könyv elolvasása ajánlott, de nem feltétele az eredményes terápiának.  Jelentkezés, időpont-egyeztetés telefonon vagy üzenetben itt!


Bach-virágkeverékkel az érzelmi egyensúlyért, harmóniáért

A Bach virágterápia, mint az öngyógyítás nagyszerű módszere, segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban. A Bach-virágterápia egyszerű és mellékhatásoktól mentes, ezért a cseppek egyre több család házipatikájának állandó részét képezik. Sikere egyszerűségében rejlik, rendkívül praktikus, így használata a mindennapokban bármikor áldásos hatású.

A Bach-virágterápia rendszerét, amelyben 38 olyan vadon élő virágot és növényt találunk, egy angol orvos, dr. Edward Bach fedezte fel az 1930-as években, majd tökéletesítette hatékony módszerré. Elsősorban olyan gyógymódot keresett, amelynek segítségével bárki viszonylag könnyen megtalálhatja betegsége okát, és sikeresen kezelheti mind lelki, mind pedig testi bajait. A növények virágaiból készült eszenciák közvetlenül képesek hatni a lelkiállapotra és jól kombinálható a hagyományos orvosi és a természetgyógyászati módszerekkel.  Jelentkezés, időpont-egyeztetés telefonon vagy üzenetben itt!


ThetaHealing® módszer - Vianna Stibal szeretetteljes átprogramozó eljárásával

A ThetaHealing® a kvantumgyógyászathoz kapcsolódó terápiás és önfejlesztő módszer. A Feltétel Nélküli Szeretet energiájának segítségével és a tiszta szándék erejével elengedjük a korlátozó érzelmi és gondolati mintáinkat és megtanítjuk a tudatalatti elmének a hiányzó érzelmeket, ezzel lehetőséget biztosítva Önmagunk számára, hogy megteremtsük az új valóságunkat. Van választásunk, bármelyik pillanatban újra teremthetjük az éltünket. Ahhoz, hogy a korlátozó hitrendszereket, érzelmi mintákat megtaláljuk, hozzá kell férnünk a tudatalatti tartalmához. Ebben nyújt segítséget a ThetaHealing® módszer. Az alkalmazott technika igen egyszerű. A ThetaHealing®-konzultáció során a tudatos tudattal változásokat érünk el a tudattalanban: theta-agyhullámokra hangolódunk és összekapcsolódunk a Legmagasabb Tudatossággal – ez az az állapot, ahol el tudjuk érni a tudatalattit, feltárhatjuk a korlátozó hitrendszereinket, illetve megváltoztathatjuk azokat. Ebben az állapotban lehetőségünk van arra, hogy újra kézbe vegyük életünk irányítását, megtisztítjuk a tudatalattinkat az önszabotáló mintáktól. A ThetaHealing alkalmazó nem gyógyít, hanem biztonságos teret biztosít a kliens számára, melyben megtörténik a változás. Ebben a térben a kliens által beazonosított negatív tudatalatti hiedelmeket átírja a megfelelő pozitív választásra,  és tanúja az átalakulás létrejöttének.   Jelentkezés, időpont-egyeztetés telefonon vagy üzenetben itt!


IGEN! Változást akarok. IDŐPONTOT KÉREK!


                                          Gyakran bármilyen lépés jobb, mint a nem lépés,
                 különösen, ha már hosszú ideje élsz egy boldogtalan helyzetbe ragadva. (Eckhart Tolle)