Haladó Szivárványfény-tanfolyam - "Múltoldó, tollas kezelés"

38162.jpg

Miután megtapasztaltad a Szivárványfény-érintés csodáját, megismerted, esetleg már gyakorlod is az alapkezelést, felmerülhet benned az igény arra, hogy még többet tudj és adhass, még hatékonyabban segíthess a hozzád fordulóknak.  A haladó technika egy mélyebb tudást ad abban, hogy miként tudjuk kioldani sejtszinten a testből azokat az alacsony érzelmi energiákat, melyek megakadályoznak a kiteljesedésben és fájdalmakat, betegségeket okozhatnak. A tanfolyam során gyakoroljuk a múltoldás módszerét és puha tollak finom rezgésével áthangoljuk az egész testet. Megtanuljuk megnyitni az energetikai kapukat, amiken keresztül mély tisztulást tudunk elindítani és egy spirál technikával áthangoljuk a testet, hogy be tudja fogadni az új, magasabb rezgésű energiákat. Ezzel a technikával elengedheted a múlt energiáit, hogy felébredhess a képességeidre, a szeretet lágy érintése által. Tanfolyamok legközelebb: 

 

Szivárványfény Alaptanfolyam legközelebb: 2019. február 16-17. szombat-vasárnap

19029525_780089018820002_6396068318585979740_n.jpg

- Úgy érzed, hiányzik a biztonság és a harmónia az életedből? Szeretnél új lendületet kapni a munkádban és egyensúlyba kerülni a magánéletedben?  - Ez az, amit keresel!

A Szivárványfény-energia finom rezgésének segítségével létrejön a találkozás valódi önmagaddal, a kapcsolódás a szíved mélyén rejlő végtelen Szeretettel. A tanfolyam elvégzése után önállóan adhatsz Szivárványfény-kezelést szeretteid, ismerőseid vagy vendégeid körében, a tanultakat beépítheted a munkádba, a mindennapjaidba, egyensúlyt teremthetsz önmagadban és harmonikusabbá teheted életed minden területét.

Ha szeretnél te is részt venni a tanfolyamon, jelentkezz mielőbb ITT, hogy biztosítva legyen a helyed a kis létszámú csoportban!

A tanfolyamról bővebben itt olvashatsz.

Szivárványos gyakorlónap: 2019. március 6. szerda (Újhold)

bigstock-Healer-s-Sparkling-Energy-Webs-65787895.jpg

- Megtanultad, mégsem mered elkezdeni?   - Kezelsz már, de kérdéseid vannak?   - Szeretnél töltődni és új információkat nyerni?    - Jó lenne egy napra kikapcsolódni és egyensúlyba kerülni?  - akkor gyere, tarts velünk!

Itt lehetőséged nyílik a teljes kikapcsolódásra, gyakorlásra és tudásod elmélyítésére az egész napos program keretében. Ráadásul, számos új információt, a hétköznapjaidat segítő, egészségmegőrző és stresszoldó gyakorlatot sajátíthatsz el, miközben egész nap töltődsz a gyönyörű Szivárványfény-energiával.  Vendégként is lehetőséged van a részvételre, ha érdekel a módszer és szívesen pihensz egész nap a feltétel nélküli szeretet terében és szeretnéd kipróbálni a Szivárvány-kezelést.

Kiscsoportos program, maximális létszám: 8 fő.  - Jelentkezz mielőbb ITT!

Túra együtt! Legközelebb: 2019. április 6. és május 18. szombat

Már több, mint nyolc évvel ezelőtt indultunk először túrázni egy kis csapattal és azóta is rendszeresen együtt töltünk tavasszal és ősszel is kétszer egy-egy vidám napot a természetben.  Ilyenkor végigjárunk egy gyönyörű útvonalat a Pilis, a Cserhát vagy a Börzsöny dombjai között. Az útvonalak átlagos fizikai erőnléttel végigjárhatók, strapabíró gyerekek és tisztelt korúak, sőt, jól nevelt ebtársak is voltak már túratársaink. Az élmény örök, a szervezésért nem kell fizetni, az útvonal kiindulási pontjáig telekocsi rendszerben utazunk. A résztvevők összetétele mindig más, sokan visszajárnak, ki mikor ér rá, rendszeresen érkeznek újak és valahogy mindig remek hangulat alakul, csordultig telik szívünk-lelkünk örömmel, energiával, és mosolygós arccal, jóleső fáradsággal érkezünk haza délután, este felé, attól függően, hogy a gyakran bekövetkező alternatív levezető lángosozásba, fagyizásba mennyire feledkezünk bele...

Korábbi túráink hangulatáról csodás fényképeket találsz ezekben az albumokban.  Ha kedvet kaptál és szeretnél értesülni a további részletekről, iratkozz fel hírlevelünkre!

CSODAKURZUS legközelebb 2019. őszén indul, téged is várunk a csoportba!

Legyél tagja Te is az 1 éves csoportnak! Olvass tovább és tudd meg a részleteket ITT. Készülj fel a nagy kalandra és csatlakozz te is az egyéves Csodacsoporthoz!

IGEN! JELENTKEZEM.

A találkozók havonta 1 teljes napig a játékról, szórakoztató tanulásról, beszélgetésekről, feltöltődésről, egymást támogató, hasonló gondolkodású, remek emberek társaságáról, közösségi élményről szólnak és megtartó erővel bírnak A Csodák Tanítása (A Course in Miracles) mentén. 

A könyv gyakorlatainak végzésével növelheted a tudatosságodat, félelmeid eltűnnek, szorongásod feloldódik, így végre mindennapossá válhat a tiszta, feltétel nélküli szeretet érzése. A gondolkodásod alappillérévé a megbocsátás és ártatlanság válik, rövid időn belül feloldódik a benned lévő feszültség és képessé válsz aggodalmak, bűntudat, harag nélkül élni, ezáltal kapcsolataid harmonikussá, életed kiegyensúlyozottá válik.