Szivárványos gyakorlónap: 2019. október 23. szerda (munkaszünet)

bigstock-Healer-s-Sparkling-Energy-Webs-65787895.jpg

- Megtanultad, mégsem mered elkezdeni?   - Kezelsz már, de kérdéseid vannak?   - Szeretnél töltődni és új információkat nyerni?    - Jó lenne egy napra kikapcsolódni és egyensúlyba kerülni?  - akkor gyere, tarts velünk!

Itt lehetőséged nyílik a teljes kikapcsolódásra, gyakorlásra és tudásod elmélyítésére az egész napos program keretében. Ráadásul, számos új információt, a hétköznapjaidat segítő, egészségmegőrző és stresszoldó gyakorlatot sajátíthatsz el, miközben egész nap töltődsz a gyönyörű Szivárványfény-energiával.  Vendégként is lehetőséged van a részvételre, ha érdekel a módszer és szívesen pihensz egész nap a feltétel nélküli szeretet terében és szeretnéd kipróbálni a Szivárvány-kezelést.

Kiscsoportos program, maximális létszám: 8 fő.  - Jelentkezz mielőbb ITT!

Szivárványfény Alaptanfolyam - 2019. november 1-2. péntek-szombat

19029525_780089018820002_6396068318585979740_n.jpg

Ha úgy érzed, hogy gyakran hiányzik a biztonság és a harmónia az életedből, vagy szeretnél új lendületet kapni a munkádban, illetve a céljaid felé vezető úton, esetleg szívesen egyensúlyba kerülnél a magánéletedben, valamint

  • érted és érzed a finom érintések jelentőségét, alapvető szükségességét az egészség és elégedettség eléréséhez, fenntartásához,

  • emberekkel foglalkozol és szeretnél olyan eszközt, szemléletmódot elsajátítani, amellyel - még több örömet és támogatást nyújtva a klienseidnek - sikeresebbé teheted a hivatásodat,

akkor ez az, amit keresel!

A Szivárványfény-energia finom rezgésének segítségével létrejön a találkozás valódi önmagaddal, a kapcsolódás a szíved mélyén rejlő végtelen Szeretettel. A tanfolyam elvégzése után önállóan adhatsz Szivárványfény-kezelést szeretteid, ismerőseid vagy vendégeid körében, a tanultakat beépítheted a munkádba, a mindennapjaidba, egyensúlyt teremthetsz önmagadban és harmonikusabbá teheted életed minden területét.

Ha szeretnél te is részt venni a tanfolyamon, jelentkezz mielőbb ITT, hogy biztosítva legyen a helyed a kis létszámú csoportban!

A tanfolyamról bővebben itt olvashatsz.

Álomsúly könnyedén - Soha többé fogyókúra! - 2019. november 5-től

Szeretnéd végre igazán jól érezni magad a bőrödben? Szeretnéd a tükörben büszkén megcsodálni karcsúsodó testedet? El tudod képzelni, milyen örömteli érzés újra lazán begombolni a kedvenc ruhadarabjaidat, természetes könnyedséggel sétálni a vízparton egy szál fürdőruhában vagy szégyenkezés nélkül levetkőzni mások előtt? Szeretnéd éhezés és szenvedés nélkül, végérvényesen elérni és megtartani a kívánt formádat, leadni a fölös kilóidat?

Gyere és tarts velem, ha úgy érzed, eleged van már a mindenféle fogyókúrákból és szeretnéd már tartósan igazi formába hozni magad! Te is legyél tagja annak a vidám és bátor csapatnak, akikkel együtt elindulunk egy igazán örömteli, egészséges és boldog élethez vezető úton!

Ősszel ismét útnak indul a lenyűgöző eredményekhez és sikerekhez vezető, hat alkalomból álló találkozósorozat. A korábbi résztvevők számára nyilvánvalóvá vált - többek között - az is, hogy valójában nem is a súlycsökkenés a legfontosabb hozadéka a programnak., hanem a pozitív énkép, önmagunk elismerése és csodálata, az egészséges önbizalom, ami az elsődleges alapja minden vágyunk megvalósulásának.

Neked szól  ez a program, ha szeretnél egy könnyen elsajátítható, eredményes működésmód birtokába jutni, amellyel elérheted és fenntarthatod tested legjobb, fitt és fiatalos formáját egész életed során!

Neked szól ez a program, ha szeretnél egy könnyen elsajátítható, eredményes működésmód birtokába jutni, amellyel elérheted és fenntarthatod tested legjobb, fitt és fiatalos formáját egész életed során!

Az Álomsúly könnyedén öthetes találkozósorozat neked szól, ha szeretnél megszabadulni egy kisebb vagy nagyobb súlyfeleslegtől, mégpedig úgy, hogy többé nem kell tartanod attól, hogy később visszatér. Hogyan lehetséges mindez? - A gondolataid erejével, a lelki folyamataid áthangolásával, aminek következtében képessé válsz szívből szeretni és elfogadni a testedet, észrevenni a szépségét és örömmel megadni neki mindent, amire igazán szüksége van és vágyik.

Ha érdekel, hogyan történik mindez, kattints és olvasd tovább a részleteket itt!

CSODAKURZUS - Egy csodás év együtt!

Legyél tagja Te is az 1 éves csoportnak! Olvass tovább és tudd meg a részleteket ITT. Készülj fel a nagy kalandra és csatlakozz te is az egyéves Csodacsoporthoz!

IGEN! JELENTKEZEM.

A találkozók havonta 1 teljes napig a játékról, szórakoztató tanulásról, beszélgetésekről, feltöltődésről, egymást támogató, hasonló gondolkodású, remek emberek társaságáról, közösségi élményről szólnak és megtartó erővel bírnak A Csodák Tanítása (A Course in Miracles) mentén. 

A könyv gyakorlatainak végzésével növelheted a tudatosságodat, félelmeid eltűnnek, szorongásod feloldódik, így végre mindennapossá válhat a tiszta, feltétel nélküli szeretet érzése. A gondolkodásod alappillérévé a megbocsátás és ártatlanság válik, rövid időn belül feloldódik a benned lévő feszültség és képessé válsz aggodalmak, bűntudat, harag nélkül élni, ezáltal kapcsolataid harmonikussá, életed kiegyensúlyozottá válik.

Túra együtt! Legközelebb: 2019. november 16-án!

Már több, mint nyolc évvel ezelőtt indultunk először túrázni egy kis csapattal és azóta is rendszeresen együtt töltünk tavasszal és ősszel is kétszer egy-egy vidám napot a természetben.  Ilyenkor végigjárunk egy gyönyörű útvonalat a Pilis, a Cserhát vagy a Börzsöny dombjai között. Az útvonalak átlagos fizikai erőnléttel végigjárhatók, strapabíró gyerekek és tisztelt korúak, sőt, jól nevelt ebtársak is voltak már túratársaink. Az élmény örök, a szervezésért nem kell fizetni, az útvonal kiindulási pontjáig telekocsi rendszerben utazunk. A résztvevők összetétele mindig más, sokan visszajárnak, ki mikor ér rá, rendszeresen érkeznek újak és valahogy mindig remek hangulat alakul, csordultig telik szívünk-lelkünk örömmel, energiával, és mosolygós arccal, jóleső fáradsággal érkezünk haza délután, este felé, attól függően, hogy a gyakran bekövetkező alternatív levezető lángosozásba, fagyizásba mennyire feledkezünk bele...

Néhány korábbi túránk hangulatáról - ízelítőül - csodás fényképeket találsz ezekben az albumokban.  Ha kedvet kaptál és szeretnél értesülni a további részletekről, ITT jelentkezhetsz.

Haladó Szivárványfény-tanfolyam - "Múltoldó, tollas kezelés" - 2019. november 30-án

38162.jpg

Miután megtapasztaltad a Szivárványfény-érintés csodáját, megismerted, esetleg már gyakorlod is az alapkezelést, felmerülhet benned az igény arra, hogy még többet tudj és adhass, még hatékonyabban segíthess a hozzád fordulóknak.  A haladó technika egy mélyebb tudást ad abban, hogy miként tudjuk kioldani sejtszinten a testből azokat az alacsony érzelmi energiákat, melyek megakadályoznak a kiteljesedésben és fájdalmakat, betegségeket okozhatnak. A tanfolyam során gyakoroljuk a múltoldás módszerét és puha tollak finom rezgésével áthangoljuk az egész testet. Megtanuljuk megnyitni az energetikai kapukat, amiken keresztül mély tisztulást tudunk elindítani és egy spirál technikával áthangoljuk a testet, hogy be tudja fogadni az új, magasabb rezgésű energiákat. Ezzel a technikával elengedheted a múlt energiáit, hogy felébredhess a képességeidre, a szeretet lágy érintése által. Tanfolyamok legközelebb: