körbevágott.jpg

Néhány évvel ezelőtt – egy beszélgetés során – ébredtem rá arra, hogy tulajdonképpen egész életemben a valódi hivatásomra készültem anélkül, hogy az első négy évtizedben ez tudatosult volna bennem. Noha már kamaszkoromtól folyamatosan azon igyekeztem, hogy kibogozzam saját belső gubancaimat és megértsem a világot magam körül, az fel sem merült, hogy valaha hasonló dilemmákkal és kérdésekkel fordulnak hozzám majd embertársaim, mint amiket korábban feltettem a tanítóimnak, mentoraimnak. Akkoriban csak abban voltam biztos, hogy rengeteg a bizonytalanság bennem és körülöttem, az önbizalmam morzsáit pedig valahol a békának a formás hátsója alatt érdemes keresni.

Mindennél jobban vágytam azonban arra, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet élhessek és egyszer majd hasonlóvá váljak azokhoz az általam csodált és nagyra becsült személyekhez, akikből valamiféle végtelen intelligencia derűjét és fényét láttam kiáradni. Remek hajtóerőnek bizonyult mindez és sokat köszönhetek a nehéznek megélt kezdeteknek, a fájdalmas csalódásoknak, korán felvállalt terheknek csakúgy, mint a sokat tépelődő, tökéletességre törekvő, szomorkodásra hajlamos, ugyanakkor vidám, barátságos és nyitott, érdeklődő, tettre kész természetemnek. No, és a Gondviselésnek, Istennek, Áldásnak vagy szerencsének is nevezett láthatatlan erőnek, ami végig kísér az utamon, tetten érhető a “véletlenek” sokaságán, függetlenül attól, hogy teljes racionalitás avagy a Mindenség Teremtőjébe vetett hit és meggyőződés hatja-e át az elmémet.

Ma már teljesen egyértelművé vált számomra, hogy – noha a sok önismereti munka, a képzések és pszichológiai tanulmányok, az életutam során szerzett tapasztalások eredményeként feladatommá vált a hozzám fordulók támogatása és tanítása – az én tanulásom és fejlődésem sem ér véget mindaddig, amíg lélegzem. Hiszem, hogy a megújulás képessége az elégedett és boldog élet elengedhetetlen feltétele, a változás pedig éltet, azaz maga az Élet.

Honnan hová?

Életutam hosszú (bár – érzésem szerint – még valahol a felénél tartok), ezért most csak címszavakban írok róla.

Gyermekkor–egyedüllét–najó,megfelelek,csak szeressetek egy kicsit– sport,tanulás–kamaszkor,lázadás,önbizalomhiány,lassú öntudatra ébredés–vakság a saját értékekre(utólagos felismerés)–mintakeresés,eltanulás,kapaszkodókeresés–diákszerelem,szülők válása–SzepesMária tanításai–jó lenne tartozni valahová,vagy világgá menni,denemmerek–háztartás,lakberendezés,sütés-főzés,varrás–házasság,gyermekszületik–mindig jó akarok lenni,denem tudok–keresem Istent–néhány bibliaóra,ez sem az–munka,gyereknevelés,vállalkozás,főiskola,anyagi stabilitás–másképp terveztem,mégis elválunk–2in1szerepben,túlvállalás,sikerélmények-hiába,mégmindig önbizalomhiány–stresszhegyek,"csak magamra számíthatok"hitrendszere–eszembe sem jut mástól kérni–túl sokat adok,attól erősebbnekérzemmagam–észre sem veszem,ha más adna–erős vagyok–szenvedélyes szerelem jön,nem élhető–sok kérdés,bizonytalanság,szabadság–lángmentes párkapcsolat,nem teljes,de jólelvagyunk–válaszkeresés,Agykontroll,Belsőutazás,első Tanítóm érkezése-hagyom magam terelgetni, változásra, teljességre vágyom–lassan könnyedebb minden–nyílik fel a szemem–sokat szorongok mégmindig–szakítás,gyerekeknek fáj,ezért nehéz–új szerelem,sok feszültség–tanulás,SzintézisSzabadegyetem,JojoYam-kínai Neidan és légzéstanfolyam–Osho könyvek–szakítás, gyászmunka–második Tanító érkezik–cég már nemstresszel,mégis sikeres–a.j.Christian Csendtábora,érzem már Önmagam–hangfürdők,Nagy Anita,lélektánc–transztánc,WilbertAlix-elvonulások–túratárs és sétafika–céges túraszervezés–új szerelem,mélyütésekkel–a Szivárványfény gyógyít–megtanulom,hogy kell–SzilágyiBetty,Belső Gyermek Tanfolyam–követelik a szivárványmasszázst–munkaután kezelek–felismerés,ezt akarom mindig csinálni!–új Tanítóm,BarthaErika–Szivárványtanfolyamok-és elvonulások–tele a szívem örömmel–azértmég tanulok-természetgyógyászat–kilépek a mókuskerékből–nincs zuhanás–Szivárványcsoda fenntart–szabadvagyok dejó!–ősziEverness-nagyélmény–könnyedén lebegek–AMegértésTáblázata–felismerések–kristálytanfolyam–TGY-vizsgák–Szivárványoktató lehetek–Gabyland megszületik Evernessre–örökélmény-sok boldog emberarc–új utak nyílnak–Csodatanárképző-SarkadiKriszta–A csodák tanítása-1 év a csodák útján-újabb csodák érkeznek-Théta Healing tanfolyamok–CsodautasZarándoklat–feladatok érkeztek–kvantumpszichológiát tanulok-elindult az első saját csodacsoport–transzperszonális életúttanácsadó is lettem-elégedett vendégek-sikertörténetek-egyre több szivárványos tanítvány-újabb csodacsoportok-és ez még csak a kezdet... Áldás és Hála mindenért, ezerszer!

Várlak Téged szeretettel! :)


 

Ajándék neked!

Feliratkozásodat követően egy teljes évre szóló egészségprogrammal leplek meg, amelynek használatával könnyen megőrizheted vagy javíthatod közérzetedet.

Találkozzunk facebookon is!

"Az igazi boldogság az, amikor észre sem vesszük; olyan, mint az egészség, a tiszta víz, a szép táj, a nevető csecsemő, egy szelíd, jó szándékú mosoly... A boldogság természetes. "