Mi a Szivárványfény-kezelés?

A Szivárványfény-kezelés egy olyan csodálatos és finom módszer, amilyet talán el sem tudsz képzelni, amíg ki nem próbálod. Nagyon gyengéd, megnyugtató és ellazító érintésekkel a „Nyugalomban és biztonságban vagyok.” állapotába vezet, melyet – nyitottságod és együttműködésed segítségével – egyre hosszabb ideig fenn tudsz tartani, míg végül állandó érzéssé, alaphanggá nem válik az életedben.  Segít kikapcsolni és feltöltődni.  Megkerülve az elmét, elindítja az izmok teljes ellazulását, a blokkok felszabadulását és a testből való kiáramlását. Áthangolja a teljes energetikai rendszeredet, elindítja és felerősíti a sejtszintű öngyógyító folyamatokat.  Egyszerű és gyönyörű módja a gyógyulásnak, az Egészség és a Teljesség megélésének.


Kinek való?

 • 0-120 éves korig mindenkinek.

Mikor érdemes jelentkezni rá?

 • Amikor nyugalomra és töltődésre vágysz

 • Ha elkezdett hiányozni életedből a béke és harmónia

 • Túlfeszített, stresszes élethelyzetekben

 • Kimerültség és lábadozás idején

 • Érzelmi egyensúlyvesztésnél (szakítás/válás, új szerelem/csalódás, vizsgák, gyász, családi vagy munkahelyi konfliktusok, költözés, stb.)

 • Önbizalomhiány, önismereti kérdések során

 • Orvosi kezelés mellett, annak kiegészítéséül

 • Mindig, amikor arra vágysz, hogy feltétel nélküli tiszta szeretetben fürödve kapcsolódhass össze isteni önmagaddal.


- Milyen Szivárványfény-kezelések közül választhatok?

1. Szivárványfény Alapkezelés

Az elsődleges kezelés során nagyon finoman érintő, gyengéden simító mozdulatokkal megtisztítom a terhelő energiáktól a fizikai testet és a többi réteget, majd feltöltöm új, feltétel nélküli szeretetet közvetítő Szivárványfény-energiával. Az energiapályák és -központok harmonizálása és a szervek sejtszintű megújulása révén elindulnak az öngyógyító folyamatok és egész lényed olyan könnyű, emelkedett állapotba kerül, „mintha kicseréltek” volna. Átélheted önmagad teljes elfogadását és rápillanthatsz a benned rejlő valódi értékekre, képességekre. Az élmény a kezelést követő napokban is intenzíven jelen van, másképp kezdesz viszonyulni saját magadhoz és a körülötted élőkhöz egyaránt. A Szivárványfény-kezelések után rendszerint olyan változások tudnak elindulni és könnyedén megvalósulni, amelyekre lelked mélyén régóta vágytál. Közelebb kerülhetsz valódi önmagadhoz és fel tudod venni a kapcsolatot a belső bölcsességeddel, amely mindig a megfelelő irányba vezet életed során.

2. Múltoldó Szivárványfény-kezelés

Az Alapkezeléshez hasonlóan gyengéd, a teljes testet megújító Múltoldó kezelés során - nagy méretű pehelytollak segítségével - még finomabban és mélyebbről lehet megtisztítani a testrétegeket a régóta megrekedt, fékező energiáktól. Nyugodtabbá válik az idegrendszer, könnyebbé az energiaáramlás az agyi funkciók területén, s a kezelést követően lényegesen hatékonyabban működik az elme. Ez az intenzív módszer - az erőteljesebb tisztulás révén - még stabilabb és harmonikusabb állapothoz vezethet téged. 1-2 alapkezelést követően ajánlom.

3. Fiatalító, sejtmegújító kezelés

Egy új, csodálatosan finom és rendkívül hatékony szivárványos módszer, amivel olyan mélyreható változásokat érhetünk el, aminek következtében láthatóan ragyogóvá válik a tested, feszesebbé a bőröd, csillogóvá a szemed és tündöklővé az arcod! A megnyugtató, pihentető és feltöltő kezelés során a teljes test ellazítása, energetikai harmonizálása mellett célzottan a szépség és fiatalság érdekében dolgozunk. A 6 alkalomból álló kezeléssorozat eredményeként simábbá és rugalmasabbá válhat a bőr, a szemkörnyék üdébb, a tekintet vidámabb lesz és javulhat a látás is. A szivárványos sejtújító kezelések során a hajhagymák aktiválódnak, dúsabbá, fényesebbé válik a haj, ellazulnak és regenerálódnak az izmok, könnyebb, ruganyosabb lesz a mozgás. Kioldódnak a túlzott stressz, az alváshiány, elektroszmog, érzelmi és lelki terheltség által okozott blokkok és sejtszintű lenyomatok, ezáltal helyreállhatnak a testben az egészséges folyamatok és megfiatalodhatnak a sejtek. Egészség, fiatalság, szépség - az elérhető életminőség!


- Mi történik a kezelések során?

Megérkezel, leülünk a kényelmes fotelokba, kristályvízzel, teával kínállak és ha van kedved, elmondod, mi az, ami bánt vagy nehéz most az életedben. Beszélgetünk arról, hogy mit szeretnél megvalósítani és milyen változásokra vágysz.

Röviden mesélek a kezelés menetéről, majd belépünk a Szivárványfény terébe. Lágy zene szól, finom illat és a gyertyafény támogatja a nyugalmadat és kényelmesen elhelyezkedsz. Puha pléddel takargatlak, biztonságban érzed magad és lassan félálomba ringatnak a lágy érintések. Elméd elcsendesedik, lelked megnyugszik és a kezelés végére minden sejted felszabadulva úszik a boldogságban.

Színek és képek jelenhetnek meg, régi arcok, emlékek bukkanhatnak fel vagy intuíciók, felismerések érkeznek. A könnyű és tudatos érintések nyomán feloldódnak a fizikai testet folyamatosan terhelő régi feszültségek, felszabadulnak a sejtszinten tárolt érzelmek. Csodálatosan mély oldódások, érzelmi tisztulások hoznak megkönnyebbülést testnek és léleknek egyaránt. Tiszta, éltető energia tölt, beindulnak az öngyógyító folyamatok, így helyreállhat újra a harmónia és egyensúly benned. Lebegésszerű éber-álom, biztonság, elfogadás, feltétel nélküli szeretet és időtlenség vesz körül, szavakkal leírhatatlan élmény...

- Naaa, még szeretném, nem lehet ilyen hamar vége! - gondolod magadban, amikor halkan szólok: - Egészségedre! Mozdulni még nem bírsz, lassan kezdesz visszajönni a testedbe. Hagylak ringani, majd visszatérni a saját ritmusodban. Ragyog az egész lényed, amikor megjelensz az előtérben mosolygó arccal, már felöltözve. Érzed, hogy valami nagyon jó történik benned,  örülsz, hogy megengedted magadnak. Hazafelé, szinte szárnyalva, békével a szívedben, elégedetten mosolyogsz, érzed, hogy megint Te vagy, valódi önmagadra találtál. Habkönnyű minden, legszívesebben átölelnéd az egész világot...

- Olyan kevés időm van, miért éppen ezt a programot választanám?

Éppen ezért! A Szivárványfény-kezelés során olyannyira felszabadulnak a terheléstől megrekedt energiáink, hogy utána sokkal könnyebben és hatékonyabban végezhetjük a feladatainkat, szinte szárnyra kapunk, mintha újjászülettünk volna. Segíthet a döntésben, ha az alábbi felsorolásból valamelyik ismerősen hangzik:

 • Gyakran fáj a fejem.

 • Éjszaka nem tudok aludni.

 • Reggel fáradtan, elgyötörten ébredek.

 • Hasogat a derekam / fáj a hátam.

 • Összecsapnak a fejem fölött a hullámok.

 • Úgy érzem, semmi nem sikerül úgy, ahogy szeretném.

 • Kimerültnek és gyengének érzem magam.

 • Túl sok teher nyomja a vállamat.

 • Senki nem ért meg engem.

 • Egyedül érzem magam a problémáimmal.

 • Elegem van a szenvedésből!

Ajándék neked!

Feliratkozásodat követően egy teljes évre szóló egészségprogrammal leplek meg, amelynek használatával könnyen megőrizheted, javíthatod közérzetedet.

Találkozzunk facebookon is!


Igen! Időpontot kérek!    06-30-954-0836

A Szivárványfény-kezelések hatékonyságát az a sok-sok megvalósult álom, örömre és szabadságra felszabadult élet és gyógyult ember bizonyítja, akik már megtapasztalták a Szivárványfény-energia tiszta, feltétel nélküli szeretetének erejét.


Különleges és örök élményt szerezhetsz szeretteidnek, barátaidnak a Szivárványfény-kezelésre beváltható ajándékutalvánnyal. Ezzel a meglepetéssel egészen biztosan örömöt és egészséget viszel szeretteid életébe. Használd ki a lehetőséget, ÉLJ vele! 

Az 1+1 akció keretében kedvezményesen hozzájuthatsz, amikor Szivárványfény-kezelésre érkezel vagy igényelheted írásban és telefonon egyaránt, akár postai kézbesítéssel. 

 

"Mindannyiunk feladata, hogy olyan tündöklőek legyünk, mint a gyerekek. Arra születtünk, hogy kifejezésre juttassuk a mindannyiunkban jelenlévő isteni ragyogást.
Nem csak néhányunknak adatott meg ez: ott rejlik mindenkiben. Amikor lehetővé tesszük, hogy saját fényünk felragyogjon, akaratlanul is megengedjük a körülöttünk lévő embereknek, hogy ők is ezt tegyék. Amikor megszabadulunk a saját félelmünktől, a jelenlétünk automatikusan felszabadít másokat."
  - Marianne Williamson