JELEN

körbevágott.jpg

Néhány évvel ezelőtt – egy beszélgetés során – ébredtem rá arra, hogy tulajdonképpen egész életemben a valódi hivatásomra készültem anélkül, hogy tudatában lettem volna ennek. Miközben tettem a dolgom, azon igyekeztem, hogy kibogozzam saját belső gubancaimat és megértsem a világot magam körül. Egyre nagyobb étvággyal faltam az ismereteket és végeztem különféle önismereti tanfolyamokat és  tanulmányokat a természetgyógyászattól a kvantumpszichológiáig, valamilyen titkos belső kényszer által vezérelve. Az eszembe sem jutott sokáig, hogy egyszer majd én is másokat oltalmazó tanítóvá válok, noha a segítő szándék, ismeretterjesztés mindig is természetes késztetéssel hajtott és szívesen hallgattam az emberek aktuális problémáit.

Ma már tudom, hogy – noha előrébb jutottam sok körülöttem élőnél, ezért tudok utakat, lehetőségeket mutatni a hozzám fordulóknak – az én tanulásom sem ér véget mindaddig, amíg lélegzem. Hiszen tapasztalni és tanulni születtünk ide, erre a gyönyörű bolygóra, s közben megélhetjük azt a sok-sok csodát is, amit talán sehol máshol nem lehet.

A Most hatalmas

Újév környékén meg szoktam vizsgálni, milyen útmutatók és felismerések érkeznek a következő évre vonatkozó támogató energiákról, feladatokról. Az ideit is megosztom, mert úgy érzem, mindannyiunkra vonatkozik. 2018 a rugalmasság, az együttműködés, az érzékenység és a befogadás/elfogadás éve.

Feladat: Bizalommal fogadni és hálás szívvel elfogadni mindazokat a változásokat és újdonságokat, melyek a külső és belső világunkba érkeznek. Hatékony útravaló erre az évre is a Mihály Arkangyalt aposztrofáló megerősítés: TEDD MEG, KÉPES VAGY RÁ! Hagyd abba a készülődést és halogatást. Egyszerűen csak fogj hozzá! A nagy dolgokat oszd fel kisebb lépésekre, és még ma tegyél meg egy lépést! Jó úton jársz. Értékes és szerethető ember vagy. Engedd el a maximalizmust és tudd, hogy minden egyes lépésed közelebb visz a célodhoz (még akkor is, ha kiderül, hogy időnként kerülőutat teszel egy-egy tapasztalatért).

A kulcs mindemellett a feladatok szívélyes fogadása, mégpedig azzal a meggyőződéssel, hogy mindig minden értünk történik. Tudom, mert tapasztaltam, hogy a fájdalmas, terhelő körülmények tanítanak, erősödünk és fejlődünk általuk, ha keressük az értelmüket. Ezzel a kérdéssel nézzünk rájuk: Mit kell ebből megtanulnom? Mire akar rámutatni ez a nehézség az életemben? A válaszok pedig mindaddig érkeznek, különböző csatornákon keresztül (könyv, film, beszélgetés, terápia vagy intuíció formájában), amíg fel nem ismerjük őket. Amint ez megtörtént, már nem lesz tovább szükségünk rá, egyszerűen leválik rólunk, hiszen betöltötte küldetését. Azt tapasztalom, hogy a fenti kérdések rendszeres használatával egyre kisebb „útjelző táblákra” van szükség és elkerülhetők a nagyobb "stoptáblák", váratlan pofonok is, mert az éberségünk állandósul.

E módszerrel a nyitottság és a szeretet válhatott életem alaphangjává a szorongás és félelem helyett. Kívánom, hogy Te is találd meg saját utadat és örömmel várom, hol és mikor találkozik az enyémmel!

Honnan hová?

Életutam hosszú (bár – érzésem szerint – még valahol a felénél tartok), ezért csak címszavakban írok róla.

Gyermekkor–egyedüllét–najó,megfelelek,csak szeressetek egy kicsit– sport,tanulás–kamaszkor,lázadás,önbizalomhiány,lassú öntudatra ébredés–vakság a saját értékekre(utólagos felismerés)–mintakeresés,eltanulás,kapaszkodókeresés–diákszerelem,szülők válása–SzepesMária tanításai–jó lenne tartozni valahová,vagy világgá menni,denemmerek–háztartás,lakberendezés,sütés-főzés,varrás–házasság,gyermekszületik–mindig jó akarok lenni,denem tudok–keresem Istent–néhány bibliaóra,ez sem az–munka,gyereknevelés,vállalkozás,főiskola,anyagi stabilitás–másképp terveztem,mégis elválunk–2in1szerepben,túlvállalás,sikerélmények-hiába,mégmindig önbizalomhiány–stresszhegyek,"csak magamra számíthatok"hitrendszere–eszembe sem jut mástól kérni–túl sokat adok,attól erősebbnekérzemmagam–észre sem veszem,ha más adna–erős vagyok–szenvedélyes szerelem jön,nem élhető–sok kérdés,bizonytalanság,szabadság–lángmentes párkapcsolat,nem teljes,de jólelvagyunk–válaszkeresés,Agykontroll,Belsőutazás,első Tanítóm érkezése-hagyom magam terelgetni, változásra, teljességre vágyom–lassan könnyedebb minden–nyílik fel a szemem–sokat szorongok mégmindig–szakítás,gyerekeknek fáj,ezért nehéz–új szerelem,sok feszültség–tanulás,SzintézisSzabadegyetem,JojoYam-kínai Neidan és légzéstanfolyam–Osho könyvek–szakítás, gyászmunka–második Tanító érkezik–cég már nemstresszel,mégis sikeres–a.j.Christian Csendtábora,érzem már Önmagam–hangfürdők,Nagy Anita,lélektánc–transztánc,WilbertAlix-elvonulások–túratárs és sétafika–céges túraszervezés–új szerelem,mélyütésekkel–a Szivárványfény gyógyít–megtanulom,hogy kell–SzilágyiBetty,Belső Gyermek Tanfolyam–követelik a szivárványmasszázst–munkaután kezelek–felismerés,ezt akarom mindig csinálni!–új Tanítóm,BarthaErika–Szivárványtanfolyamok-és elvonulások–tele a szívem örömmel–azértmég tanulok-természetgyógyászat–kilépek a mókuskerékből–nincs zuhanás–Szivárványcsoda fenntart–szabadvagyok dejó!–ősziEverness-nagyélmény–könnyedén lebegek–AMegértésTáblázata–felismerések–kristálytanfolyam–TGY-vizsgák–Szivárványoktató lehetek–Gabyland megszületik Evernessre–örökélmény-sok boldog emberarc–új utak nyílnak–Csodatanárképző-SarkadiKriszta–A csodák tanítása-1 év a csodák útján-újabb csodák érkeznek-Théta Healing tanfolyamok–CsodautasZarándoklat–feladatok érkeztek–kvantumpszichológiát tanulok-elindult az első saját csodacsoport–transzperszonális életúttanácsadó is lettem-elégedett vendégek-sikertörténetek-egyre több szivárványos tanítvány-újabb csodacsoportok-és ez még csak a kezdet... Áldás és Hála mindenért, ezerszer!

Várlak Téged is szeretettel! :)

 

Ajándék neked!

Feliratkozásodat követően egy teljes évre szóló egészségprogrammal leplek meg, amelynek használatával könnyen megőrizheted vagy javíthatod közérzetedet.

Találkozzunk facebookon is!

"Az igazi boldogság az, amikor észre sem vesszük; olyan, mint az egészség, a tiszta víz, a szép táj, a nevető csecsemő, egy szelíd, jó szándékú mosoly... A boldogság természetes. "